Summer time!!!

Pasiruoškime vasarai!!

1. Uždedame pasteline spalva, tai pradinė spalva mūsų dūminio makiažo, ji turėtu būti šviesesnė antrojo sluoksnio spalva. Pasistenkite nesujungti pirmojo sluoksnio su antakiu, taip pat nepersistenkite padaryti ryškios spalvos.

2. Tepame antra spalvą, šiuo atveju iš avietinės į vyšninę spalvą. Antras sluoksnis tepamas iki pusės pirmojo sluoksnio norint paryškinti pirmąją spalva. 

3. Paskutinis sluoksnis, tai gali būti juoda arba tamsiai pilka spalva, tai vėl gi priklauso nuo akies formos ir spalvos. Tačiau patariu naudoti juoda, tik atsargiai reguliuoti apatinės juostos storį. Šis sluoksnis išryškina akies formą ir suteikia gyvumo. Šį sluoksnį taip pat tepame pusiau nuo antrojo. 

4. Pigmentacija: Tai spalvos paryškinimas skystu pagrindu, aš naudojau ,,Shadestick purple'' iš transform. Pigmentacija suteiks spalvai ryškumo, būtent to, ko ir reikia šiam sezonui. Stenkitės, kad ši spalva nebūti nutolusi nuo pradinės spalvos paletės. Aš naudojau violetinę. Antruoju žingsniu pridedame pieštuko konturus, rekomenduočiau naudoti baltą.

4. Šiuo žingsniu uždėjau skruostų spalvą, ryškinant skruostus persistengti nereikėtų, laikykitės savo kūno spalvos kaip pradinio sluoksnio. Jei yra galimybė stenkitės naudoti ne viena spalvą.

6. Galutinis rezultatas, čia jau tavo skonio reikalas :)

Priemonės
Štai kaip aš pasiruošiau vasarai, naudojau šį dūminio makiažo tipą, ruda/auksinė. Šiam makiažo tipui galite pritaikyti daugybę spalvų, panaudotu net blizgučius. Taipogi, jis puikiai atrodo ir realybėje, tik nepamirškite, norint išgauti gerą efektą ant tikro veido, reikalinga pigmentacija. 

~Klaidas 

Unknown

3 komentarai:

  1. Fainiai :) Laukiu kito straipsnio :>

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai įdomus ir informatyvus straipsnis. Malonu skaityti kai viskas taip tvarkinga ir estetiškai parašyta.

    AtsakytiPanaikinti

Instagram